thuispaginacultuureducatieteambuildingprojecten
  cultuureducatie  

Geniet van cultuurbeleving.
Door samen te werken aan een creatief proces maak je kennis met de mogelijkheden en kwaliteiten van jezelf en van een groep mensen. Creatieve beleving maakt dat je vertrouwt op je intuitie en communiceert met anderen.

Proef de weg naar verrassende eindresultaten.
Een door ons georganiseerde creatieve (groeps-)activiteit is een verrassende ontdekkingstocht. De nadruk ligt op het proces, op het ervaren van de eigen creatieve mogelijkheden.
Door onze ruime werkervaring in het onderwijs, in sociaal-cultureel werk en onze kennis van de kunstpedagogiek kunnen wij onze trainingen en workshops heel vraaggericht en specifiek aanbieden.

Creativiteit vanuit nieuwsgierigheid, emotie, plezier en verwondering.

Training en workshops voor het onderwijs
Wij streven bij trainingen naar cultuurbeleving door het bevorderen van kennis en ervaring in creatieve processen.
Wij creeren een omgeving waarin de deelnemer zichzelf kan zijn en ervaart hoe het is om te vertrouwen op eigen emotie en beleving.
De deelnemer leert vanuit eigen ervaringen hoe hij nieuwsgierigheid en plezier in het creatieve proces bij kinderen kan bevorderen.
Kennis van materialen en technieken leer je gaande het proces, of je kiest voor een specifieke training in materialen en trechnieken.
Bij een groepstraining organiseer je samen een creatief proces en maak je kennis met de mogelijkheden en kwaliteiten van iedereen binnen een groep.
Lees meer bij sociale competentie.
De opgedane creatieve vaardigheden zijn ook inzetbaar bij processen van verandering en vernieuwing binnen uw school en binnen de cultuureducatie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Feest en gezelligheid
Heeft uw team iets te vieren of willen jullie gezellig samen een creatieve ervaring?
Wij hebben een veelzijdig en verrassend aanbod in creatieve groepsactiviteiten.

Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact met ons opnemen.

image

image

image

image

image